5.4.07

L'Exèrcit del Fènix: El documental




Des de començaments de setmana s'ha penjat a internet el documental "L'Exèrcit del Fènix" de Xevi Mató. Aquest documental va ser rodat a finals de 2005 i explica a través de Víctor Alexandre (periodista i escriptor), Joan Puig (diputat), Emili Colmenero (advocat), Àdam Bertran (part afectada) i Èric Bertran (l'acusat) les conseqüències personals i polítiques que va tenir el cas d'aquest noi, l'Èric, que quan tenia catorze anys va veure com van irrompre a casa seva més de vint agents de la brigada antiterrorista per haver enviat un correu electrònic a tres empreses demanant l'etiquetatge en català.


Després d'haver transmès el documental a diferents poblacions dels Països Catalans, ara s'ha penjat a la xarxa perquè tothom pugui conèixer la veritat sobre aquest cas. El documental es pot veure a través de la següent adreça:


Recordem que ara fa un any es va publicar un llibre; Èric i l'Exèrcit del Fènix, escrit pel mateix Èric Bertran, del qual ja se n'han venut 13.000 exemplars. I que l'escriptor Víctor Alexandre ha escrit una obra de teatre, dirigida per Pere Planella, que es va estrenar fa un mes al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès amb més de 700 persones vingudes d'arreu del país, i que el proper dia 20 d'abril iniciarà temporada al Teatre Borràs de Barcelona. Per més informació:


En aquest cas, tot i que l'Estat Espanyol continua ignorant les denuncies presentades per la família, s'ha pogut fer una denuncia mediatica per tots els mitjans que fins al moment ha estat possible. Sempre amb l'intenció d'explicar la veritat sobre la "democràcia" i "justícia" que hi ha l'Estat Espanyol en ple segle XXI.



www.HistoCat.cat