4.12.06

Retrobant-nos


Aquest cap de setmana hem estat al País Valencià fent feina. Hem realitzat conferències, hem fet contactes amb gent fantàstica que col·laborarà d'ara endavant amb la Fundació, hem conegut una mica més la comarca de la Vall d'Albaida, i el que és més important, hem disfrutat com nens.

Una d'aquestes encantadores persones que hem conegut, m'explicava el cas del seu germà, qui en una estança que va fer a Lleida, va descobrir que aquell entorn i aquella gent del Segrià, eren simplement un reflexa d'ell mateix.

Una de les coses mes maques que ens proporciona el fet de treballar a la FEHC, es la de poder bellugar-nos arreu de la nació catalana i avui potser som a Perpinyà, com demà podem ser a Alacant. I es així com t'adones realment de la immensa riquesa que te aquest país. T'adones de la diversitat en accents, i de la diversitat de paisatges, i de la gastronomia, de les muntanyes, de les platges, etc. Fins i tot un dia escoltava a aquests afamats senyors meteoròlegs de TV, dir que als PPCC, a excepció dels huracans, hi conviuen quasi tots els diferents efectes meteorològics possibles. Ves quines coses!

Vull dir-li també a la meva amiga d'Alacant, que moltes gràcies, perquè potser ella no ho sap, però jo també en aquelles terres i amb aquella gent, m'he vist totalment reflexat.


Eric Barrat

www.HistoCat.cat

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Si us plau, corregiu els textos.

6:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El company de dalt té raó. D'ençà que es va engegar la Fundació, es registren massa errades de tota mena en els textos dels col.laboradors. Els seus escrits reflecteixen una imatge de descurança que malmet el rigor científic amb què encareu les investigacions! No costa pas tant millorar l'escriptura, caram!

4:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home